Эхлээд сууриа хийнэ. Pie crust-доод талын гурилан хэсэг хэсэг үг.
- 1 1/4 аяга гурил
- 1/4 цайны халбага давс
- 1/3 аяга цөцгийн тос
- 4 хоолны халбага хүйтэн ус
Гурилаа нимгэн болгож элдээд саваа бүрнэ.
Гурилан дээрээ хөнгөн цагаан тавьж, дээр нь вандуй гэх мэт жинтэй хүнс тавьж, 175С-д 20 минут жигнэнэ. Дээр нь тавьсан хүндрүүлэгчдээ авч, дахин 15 минут жигнэж, гурил бэлэн болно. Гэхдээ энэ удаа би гурилаа жигнэлгүйгээр хийсэн. Жигнэсэн бол илүү гоё болох байсан байх.
Filling буюу өндөг, сүүний зуурмаг
Би дараах орцоор хийсэн.
- 4 өндөг
- 1/2 аяга сүү
- 1/4 аяга цөцгий
- 1/4 аяга майонез
- 1 цайны халбага давс
Мөн дотор нь рейши мөөг /хавдраас сэргийлэх, дархлаа дэмжих үйлчилгээтэй мөөг/, чинжүү, сонгино, брокколи гэх мэт ногоог жижиглэн, өндөгний зуурмаган дээрээ хийнэ. Өндөг, ногоогоо бэлдсэн гурилан дээрээ жигд асгана.
175С-д халаасан зуухандаа хийж 45-55 минут жигнэнэ.
Quiche/Киш. Болсон байдал |
Амт нь их зөөлөн боллоо. Ногоог нь багасгаж, өндөг, сүүний зуурмагаа арай ахиу хийвэл гоё болох юм шиг санагдлаа. Мөн дээр нь бяслаг цацвал өнгө нь шаргалтаж, улам гоё болох нь.
Quiche/Киш. Зүссэн байдал |
No comments:
Post a Comment